top of page
The_rise_of_the_Phoenix.jpg

Deze poster is volledig gemaakt met Photoshop. Het model is gefotografeerd in mijn studio en alle andere elementen zijn toegevoegd en bewerkt om dit dramatisch effect te krijgen.

Deze poster is een eigen interpretatie van de Antwerpse legende van de Lange Wapper. Elk beeld is apart gefotografeerd en samengevoegd om deze sage tot leven te brengen.

Final.jpg
La La Land.jpg

Deze poster is gebaseerd op het prachtig huwelijk van Philip en Veerle. Na onze besprekingen en de belevenis van hun dag is dit beeld tot stand gekomen. De foto van het koppel is van de openingsdans, al de rest is erbij gevoegd met Photoshop.

Zo leuk als deze poster is, zo fantastisch zijn deze twee mensen die op hun eigen stijl gehuwd zijn. De wens was om een poster te maken in de stijl van de oude leuke films zoals "Chitty Chitty Bang Bang". Het was zeer fijn om deze affiche samen te kunnen stellen met beelden van hun trouwdag.

Ontwerp.jpg
T&K_The_Greatest_Love.jpg

Lambretta's en liefde, mooier kan het toch niet zijn. Tim en Kirsten waren heel blij met hun beeld op de eindeloze weg die betekenis geeft aan hun mooie dag.

bottom of page